Неділя, 19.05.2024, 00:19 | Вітаю Вас Гість

[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 2
  • 1
  • 2
  • »
Форум » Форум » Організаційні питання » Книга відгуків і пропозицій. (У даній темі прошу висловлювати всі свої скарги, пропозиції)
Книга відгуків і пропозицій.
TarasДата: П`ятниця, 01.04.2011, 12:46 | Повідомлення # 1
Рядовий
Група: Модераторы
Повідомлень: 12
Репутація: 1
Статус: Offline
У даній темі прошу висловлювати всі свої скарги, пропозиції та зауваження по марафону.
 
ГістьДата: Понеділок, 11.04.2011, 14:16 | Повідомлення # 2
Група: Гости





поршивая погода angry biggrin
 
TumanДата: Понеділок, 11.04.2011, 18:47 | Повідомлення # 3
Рядовий
Група: Модераторы
Повідомлень: 3
Репутація: 0
Статус: Offline
Не могу не согласится
 
TumanДата: Понеділок, 11.04.2011, 18:47 | Повідомлення # 4
Рядовий
Група: Модераторы
Повідомлень: 3
Репутація: 0
Статус: Offline
Но как известно у природы нет плохой погоды biggrin
 
TarasДата: Вівторок, 12.04.2011, 13:08 | Повідомлення # 5
Рядовий
Група: Модераторы
Повідомлень: 12
Репутація: 1
Статус: Offline
А разве это был бы экстрим марафон при прекрасной солнечно погоде? angel
 
VasyaVasДата: Середа, 13.04.2011, 14:51 | Повідомлення # 6
Рядовий
Група: Пользователи
Повідомлень: 4
Репутація: 3
Статус: Offline
Вы что?!!
погода была очень хорошая, было не жарко, был сильный попутный ветер, самый тяжелый участок от Ворошиловского моста до поворат перед Сутисками, мы пролетели за 35 минут!!! когда даже при отсутсвии ветра этот учасок проходится около часа!!! а при встечном ветре то и около 2-х и больше часов. Погода была тяжелая только для сопровождающих, они действительно намучились.
 
burbishovДата: Середа, 13.04.2011, 17:32 | Повідомлення # 7
Група: Гости





Перший раз сів на катамаран в 1998році.Пройшов уже майже весь Буг: від Вінниці до Миколаєва. В цих змаганнях приймаю участь вже вдруге. Що можу сказати в порівнянні за два роки. По перше приємно здивували судді ввечері після першого етапу - протримались в тверезому стані. Хто був минулого року той памятає ту веселу дискусію про ранковий старт. Решта в організації залишилось без змін. Після фініша незрозумілий відїзд. Так я і не вїхав чого чи кого ми чекали майже годину в загруженому автобусі. Які хотілося б рекомендації внести: багато хто з учасників вперше проходить цю дистанцію, і хотілось би шоб перед стартом був хоч би якийсь невеличкий інструктаж з обговоренням особливостей проходження деяких точок. За стільки років можна було б вже вимучити карту проходження етапів змагань з відмітками порогів, якихось контрольних обєктів, щоб учасники могли орієнтуватись по кілометражу і часу. Розумію що зараз багато хто буде говорити "а чо дома не підготувались". А просто не в усіх є можливість дістати таку інфу. І крім цього, можна булоб і шевельнутись організаторам. Цьогорічний приклад: перед нами 4 байдарки дружньою гурьбою загнались в заплаву і якимось чином пробували пролізти крізь кучу камнів і болота. Хоча зправа прекрасний поріг, на якому дуже прикольно і легко спускатись. В результаті ми які йшли на катамарані метрів 300 позаду спокійно їх обійшли. Що звичайно приємно smile але далі одна команда всі пороги чекала поки ми пройдем щоб за піти за нами і знов не попасти в отаку габаку.
P.S. саме проходження сподобалось ... води куча, навіть на нашому важкому старенькому катамарані ми пороги проходили можна сказати на гребені. Погода просто порадувала. Вітер в спину майже всю дорогу. Признаюсь чесно - 2-й день майже весь пройшли на парусі, навіть два пороги на парусі пройшли, при чому один стоячи на катамарані. Було прикольно. І скупаався на Печорському порозі. Вода нормальна, купальний сезон відкрито smile
 
VasyaVasДата: Середа, 13.04.2011, 19:07 | Повідомлення # 8
Рядовий
Група: Пользователи
Повідомлень: 4
Репутація: 3
Статус: Offline
Burbishov, дорогой товарищ, если вы из Винницы или не из Винницы к нам довольно легко добраться, то мой вам совет: возьмите друзей, ваш старенький катамаран и пройдите этот же маршрут не за два дня, а за четыре или пять (это, кстати, если идти дальше за Печеру до Райгорода поход первой категории сложности для надувных судов) и перед каждым порогом выйлезте с катамарана и просмотрите порог, как проходить, где и куда (это нормальная практика в походах). От Печеры регулярно ходят автобусы до Винницы туда можна згрузится прямо с разобраным катамараном, от Райгорода ходит поезд в Винницу, правда долго и немного неудобно (поезд там проезжает позно ночью прибилзительно в 4:00 утра) но зато в 8 утра вы в Виннице, а там уже куда вам надо.
 
burbishovДата: Четвер, 14.04.2011, 11:33 | Повідомлення # 9
Група: Гости





От саме про це я і хочу сказати, шо потрібно якось відрізняти похід і змагання. Як я вже писав, я пройшов Буг від Вінниці до Миколаєва. І деякі відрізки цього маршруту неодноразово. Навіть відрізок від Тиврівського мосту до Печори якось "здолали" аж за 5 днів smile так шо ці пороги я знаю. Але не треба забувати що це змагання ... і багато учасників вперше проходять цей маршрут. Хоч якийсь примітивний інструктаж в якому б зверталась увага на проходження складних участків повинен бути!!!!
 
TarasДата: Четвер, 14.04.2011, 11:54 | Повідомлення # 10
Рядовий
Група: Модераторы
Повідомлень: 12
Репутація: 1
Статус: Offline
Взагалі в судійському таборі стояв стенд на якому була розміщенна карта ріки де схематично були вказані небеспечні ділянки. Та щей вечером проводиться збір представників команд де можна було задати необхідні питання по маршруту.

П.С. А на рахунок паруса то мені шкода, що в положені я не знайшов заборону на його використання, а раніше була deal такщо burbishov ви молодець.

 
burbishovДата: Четвер, 14.04.2011, 12:36 | Повідомлення # 11
Група: Гости





Ну це все ж таки марафон не по академічні греблі smile і на маршруті є багато відрізків де потрібно було добренько проти вітру прогребти. Доречі, дехто з умільців обносили ці відрізки по березі smile Тай нормально йти під парусом ше тоже потрібно вміти ... вітер не завжди прямо в спину дув.
 
tyo86Дата: Четвер, 14.04.2011, 14:58 | Повідомлення # 12
Рядовий
Група: Администраторы
Повідомлень: 18
Репутація: 3
Статус: Offline
Quote (Taras)
А на рахунок паруса то мені шкода, що в положені я не знайшов заборону на його використання, а раніше була deal такщо burbishov ви молодець.

А чому шкода??? Просто там ніколи про це не було написано, так як ніколи не підіймалося таке питання.А поправку про парус буде внесено на наступний рік, хоча я вважаю що його можна дозволити.

 
TarasДата: Четвер, 14.04.2011, 16:37 | Повідомлення # 13
Рядовий
Група: Модераторы
Повідомлень: 12
Репутація: 1
Статус: Offline
tyo86, взагалі раніше в положені було записано що рух судна здійснюється за рахунок ГРЕБНОЇ сили участників.
 
burbishovДата: Четвер, 14.04.2011, 17:10 | Повідомлення # 14
Група: Гости





Тобто якшо двоє гребуть а двое тримають парус то все ОК smile
 
TarasДата: Четвер, 14.04.2011, 17:28 | Повідомлення # 15
Рядовий
Група: Модераторы
Повідомлень: 12
Репутація: 1
Статус: Offline
А ух його знає blink раніше парус будь який був запоронений book і проце чітко говорилось на відкриті змагань головним судею. А зараз ?
 
Форум » Форум » Організаційні питання » Книга відгуків і пропозицій. (У даній темі прошу висловлювати всі свої скарги, пропозиції)
  • Сторінка 1 з 2
  • 1
  • 2
  • »
Пошук:

Відео
Статистика
Спонсори